Bel ons:   03 313 99 33
Kom de lente ontdekken!

Een strenge winter? Wat is dat nu juist weer? Dat is vooral reden genoeg om jullie klaar te stomen voor de nieuwe lentecollectie!

Kom de lente ontdekken!

Een strenge winter? Wat is dat nu juist weer? Dat is vooral reden genoeg om jullie klaar te stomen voor de nieuwe lentecollectie!

Back to the 90’s

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn een basisitem geworden in onze garderobe. Verder bouwend op het succes van afgelopen zomer en winter zijn de chunky sneakers met dikke zolen en allerlei kleurencombinaties.

Steeds meer standaardschoenen krijgen een statementzool. Ideaal voor onder een sportieve outfit, zoals een jeans en een T-shirt, maar ook verrassend onder een jurkje of rokje als stoere tegenhanger van de vrouwelijke look. Combineer dat met fluo- of kleuraccenten en we roepen allemaal spontaan “Let’s go back to the 90’s!”. Je kan het je zo zot niet inbeelden en je komt het tegen!

OEI.. dat is niets voor mij? Geen nood! Onder het motto ‘voor ieders wat wils’ zijn er ook minder fel uitgewerkte chunky sneakers. Maar zijn jullie na deze geruststelling toch nog niet klaar voor de dikke zolen? Ook op de basiszolen zijn er weer heel wat leuke nieuwe modellen binnen. En – uiteraard – is er nog steeds de witte sneaker. Wat had je nu gedacht?

These boots are made for walking

“Aaaaah eindelijk!”, zullen velen denken. Jawel, er zijn terug enkellaarsjes in de lentecollectie te vinden! En deze zijn toevallig perfect voor in het tussenseizoen en een leuke afwisseling met onze sneakers. De Western-invloeden doen ze perfect combineren onder de nieuwe lengte van kleedjes of leuk uitkomen onder een bredere pijp. Voor de echte summer bohemian vibe dragen we ze uiteraard met blote benen. Het subtiele kleurenpalet doen ze bovendien bij veel kleuren of prints combineren.

Alle kleuren van de regenboog

“Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn…” Wie kent deze klassieker nu niet? Inclusief danspasjes natuurlijk!

Ook deze lente zien wij heel veel kleuren van de regenboog: rood, (fel)blauw, geel/oker, oranje/roest, (fel)roos… Meerdere kleuren gecombineerd, één kleur, een klein accent of verwerkt in een leuke print? Naast het wit, mogen onze schoenen weer gezien worden!

Nature is future

Klimaatprotesten, de herinvoering van de nachttrein… Dat we allemaal meer bewust (moeten) omgaan met het milieu, dat is zeker! En het is zelfs hip. Ook de mode gaat er in mee.

Meer en meer schoenenmerken zetten hun reeds duurzaam productieproces in de kijker of herzien het om een steeds duurzamere schoen te produceren. Materiaalkeuzes, arbeidsomstandigheden… ecologisch verantwoord ondernemen is simpelweg hot! Er komen zelfs vegan schoenen op de markt.

Nature is future. En dat zie je ook terug in het kleurenpalet. Zijn alle kleuren van de regenboog wat té voor jou? Dan zijn de natuurlijke aardetinten – cognac, beige, zand, oker… - iets voor jou! Leuk om ton-sur-ton te combineren met kledij in dezelfde tinten. Deze digitale detox staat te wachten op jou.

Samen naar de juiste schoen

Jullie lezen het, voor ieder wat wils deze lente. En jawel, alles kan! Kom de lente nu ontdekken in onze winkel. Want ook nu gaan we weer graag samen met jullie op zoek naar de juiste schoen, en dat uiteraard steeds met de betere pasvorm, geschikt voor steunzolen of in verschillende breedtematen. Tot dan?