Bel ons:   03 313 99 33
Steunzolen in sandalen

Dat je bij Schoenen Marrel sandalen vindt waarin je steunzolen kan dragen, wist je waarschijnlijk al wel. Maar wat doe je met het kleurverschil?

Steunzolen in sandalen

Mooi weer buiten? Geef je tenen dan maar wat ademruimte! Toch is dat niet zo vanzelfsprekend als je steunzolen draagt. Ze achterwege laten is ook geen optie, want je draagt ze natuurlijk met een reden. Wat je dan wel kan doen?

Kies voor een sandaal waar je steunzool in past

In onze winkel vind je een ruim assortiment sandalen waarin je je steunzolen kan dragen. Denk je alleen maar oubollige modellen tegen te komen? Fout! Kom snel eens langs en ontdek ons volledige gamma trendy sandalen.

Zorg dat de kleur van je steunzool matcht

Dat is vaak probleem nummer twee. Want wanneer je sandalen hebt gevonden, steekt de kleur van je steunzool soms af ten opzichte van de kleur van de sandalen. Best vervelend, toch? Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Want door er een kousje omgekeerd over te trekken, is deze kwestie in geen tijd opgelost! Zo vallen je steunzolen niet op in je sandalen en bovendien is het ook nog eens extra hygiënisch. Het kousje kan je namelijk gewoon wassen waardoor je steunzool lekker fris blijft!

Zo ben je helemaal summerproof!

Kleef de ene kant van een velcro op strategische plaatsen onder je steunzool en de andere kant in je schoen. Zo blijft je steunzool zeker op zijn plaats in je sandaal of muil en voel je de zomer aan je voeten!

Inspireerde deze tip jou?

Volg ons dan zeker ook op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van leuk advies, interessante weetjes & boeiende acties.