Bel ons:   03 313 99 33
Wij breiden ons assortiment uit!

Om nog beter samen met jullie op zoek te gaan naar de juiste schoen, breiden wij ons assortiment uit! Piedi Nudi en Zecchino D’oro blijken nu reeds een echte aanwinst te zijn. Ontdek hier waarom!

Wij breiden ons assortiment uit!

Piedi Nudi

Naar de hand van een Nederlandse schoenenontwerper, brengt Piedi Nudi modieuze en unieke damesschoenen, die bovendien ook nog eens zitten alsof je ze met piedi nudi (Spaans voor blote voeten) kan dragen. De collectie wordt gemaakt voor vrouwen die kiezen voor stijl zonder in te boeten op comfort. Bij het ontwerpen van de collectie staan kwaliteit en de beste materialen centraal, wat ook nog eens moeiteloos wordt gecombineerd met de invloeden van de hedendaagse modewereld.

In de collectie van dit najaar zien we veel vrouwelijke en luxe veterboots en enkellaarsjes, en dat allemaal met uitneembaar voetbed. Heb je een brede voet? Geen probleem! Naast hun traditionele G-wijdte, presenteren ze jullie ook een H-fit lijn met schoenen die iets breder uitvallen.

Zecchino D’oro

Ook de kleinsten onder ons verdienen het beste aan hun voetjes. Met Zecchino D’oro halen we daarmee één van de grootste Italiaanse kinderschoenmerken in huis. Deze kinderschoenen worden reeds sinds 1960 (en nu nog steeds!) geproduceerd in Marche, de Italiaanse schoenenregio bij uitstek. Hoogwaardige materialen zoals eersteklas leder en rubber dragen ze hoog in het vaandel. Bovendien zijn de schoenen voorzien van een gepatenteerde, kalfslederen anatomische binnenzool, wat er voor zorgt dat elke kindervoet een optimale vrijheid en draagcomfort geniet.

Dit alles wordt gecombineerd met de hipste materialen, kleuren en stijlen, wat Zecchino D’oro een van de leukste kindermerken maakt.


Kom beide collecties ontdekken in onze winkel!