Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Over ons

Welkom bij Marrel Schoenen en Lederwaren!

 

Op 11 maart 1989 maakte Els Geysen haar droom waar en opende een schoenenwinkel in Sint-Lenaarts. Later stapte ook echtgenoot Marc Mertens in de zaak. Onder impuls van hun gezamenlijke gedrevenheid, openden ze op 1 september 2001 een tweede winkel in Westmalle. Beide winkels liggen op amper 6 kilometer van elkaar. Met uitzondering van enkele kleine verschillen verkopen beide winkels zo goed als dezelfde collecties dames-, heren- en kinderschoenen.

 

Schoenen Marrel biedt schoenen voor het hele gezin. We zorgen bij de samenstelling van ons assortiment steeds voor een evenwichtige mix van hedendaagse modetrends en comfortabele pasvormen. In onze winkels in Sint-Lenaarts en Westmalle kan u tevens terecht voor een ruim aanbod schoenen geschikt voor losse steunzolen. Ons assortiment omvat gerenommeerde merken als Solidus, Mephisto, Ara, Gabor, Durea, Verhulst, Rieker, Nero Giardini, DL Sport, Floris van Bommel, Olivier Strelli, Paul Green, Rohde, Romagnoli, Rondinella, Zinda enz.

 

Zeker ook voor kinderen is de juiste schoenkeuze cruciaal. We meten de voetjes van uw kind bewust manueel op, zodat we zelf door onze ervaring aanvoelen wat het geschikte model en de juiste maat voor uw kind is. Door nu te kiezen voor kinderschoenen van goede kwaliteit én in de juiste maat kan u voetproblemen in de toekomst vermijden! Met kinderschoenen van gespecialiseerde merken zit u wat kwaliteit, pasvorm én looks betreft helemaal goed!

 

Gestart in 1989 wil ook zeggen dat u bij ons op bijna 30 jaar ervaring mag rekenen. We nemen voor elke klant graag alle tijd en staan u graag met raad en daad bij om de juiste schoen te kiezen. Jammer genoeg is oprichtster Els Geysen op 11 november 2015, na een lange en oneerlijke strijd, overleden ten gevolge van kanker. Marc Mertens is het aanspreekpunt in de winkel in Westmalle en Lisse, hun dochter, vind je vooral in Sint-Lenaarts. Samen met het deskundig verkoopteam staan ze elke dag klaar om u vakkundig advies te geven bij uw aankoop. Wij hechten veel belang aan de persoonlijke benadering en geven steevast het juiste onderhoudsadvies mee zodat u zo lang mogelijk plezier kan hebben van uw aankoop!

 

Kom gerust eens langs; wij helpen u graag!

 

U vindt Marrel Schoenen en Lederwaren aan de Kerkstraat 11 te Sint-Lenaarts. Dankzij de centrale ligging is deze winkel zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot te bereiken. Dankzij de rustige ligging is parkeren voor de winkel geen probleem. Bovendien is het elke donderdag markt in Sint-Lenaarts. Deze alom gekende markt vind je in onze straat, waardoor u gezellig winkelen op de markt kan combineren met een kijkje in onze winkel. Met de E19 vlakbij, bereikt u ons snel vanuit Antwerpen, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht en Meer. Ook de N14 ligt vlakbij zodat u ons gemakkelijk vanuit Zandhoven, Zoersel, Rijkevorsel, Hoogstraten en Minderhout kan vinden. Met de N12 dicht in de buurt rijdt u ook snel vanuit Schoten, Schilde, Malle, Beerse en Turnhout naar ons toe.

 

De vestiging van Marrel Schoenen in Westmalle is gelegen aan de Antwerpsesteenweg 275. Gelegen in het winkelcentrum van Westmalle, biedt dit filiaal u een echte shopervaring. Gelegen aan de N12 kan u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereiken. Vanuit Schoten, Schilde, Malle, Beerse en Turnhout rijdt u zo naar ons toe. Ook de E34 en de E19 liggen in de buurt zodat u ons vlot vanuit respectievelijk Ranst, Zandhoven, Lille en Turnhout en Antwerpen, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht en Meer kan bereiken. Vanuit Zandhoven, Zoersel, Rijkevorsel, Hoogstraten en Minderhout volgt u de N14.


In beeld