Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Grote aandacht voor kleine voetjes Grote aandacht voor kleine voetjes

NIEUWS | 4-04-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij Schoenen Marrel in Westmalle en Sint-Lenaarts kan je terecht voor een uitgebreid assortiment schoenen voor het hele gezin. Zeker ook voor kinderen is de juiste schoenenkeuze cruciaal. Bij Marrel krijgen ook de voetjes van alle kleine kapoenen de volle aandacht!

 

We meten de voeten van je kind bewust manueel op. Dankzij onze ervaring weten we daardoor precies wat het geschikte model en de juiste maat is voor jouw kind. Dit helpt je bij de keuze voor een kinderschoen die er niet alleen supertof uitziet, maar waar je zoon of dochter ook echt baat bij heeft. Door nu te kiezen voor kinderschoenen van goede kwaliteit én in de juiste maat kunnen voetproblemen in de toekomst vermeden worden.

 

Op zoek naar een paar mooie, trendy én kwaliteitsvolle kinderschoenen voor jouw zoon of dochter? Stap eens bij ons binnen en ontdek onze collectie kinderschoenen van gespecialiseerde merken.

 

Klik hier en bezoek onze website