Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Laat de zon in je hart! Laat de zon in je hart!

NIEUWS | 31-03-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Voelen jullie het ook al kriebelen? De zon is niet meer weg te denken de afgelopen dagen. Mensen kleden zich lichter, mensen stoppen al eens voor een terrasje of een ijsje... Tijd dus om jullie te laten onderdompelen in ons nieuwe collectie voor lente/zomer 2017!

 

Deze lente en zomer staan helemaal in het teken van de sneaker! Zilver en wit voeren de boventoon, naast zachte pasteltinten zoals lichtroze en zacht goud. Zowel de gekende comformerken als Mephisto, Verhulst, Durea, Gabor... als de modische merken (Hispanitas, Nero Giardini, DL Sport, Mai Mai...) bieden een uitgebreid gamma van geklede sneakers tot sportieve runners en alles daartussenin. Zo goed als alle modellen zijn voorzien van een los voetbed, die uitgerust kunnen worden met een steunzool. Naast de sneakers doen ook de sportieve slip-ons het goed en de iets gekledere mocassins (al dan niet met dikke plateauzool). Kortom, comfort staat centraal in deze collectie!