Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Comfort-minded! Comfort-minded!

NIEUWS | 14-10-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wij dragen comfort hoog in het vaandel. We brengen niet alleen comfortabele schoenen, maar denken ook aan het comfort van onze klanten zelf. Zo worden alle schoenen aangebracht en passen wij deze zelf mee aan. Op deze manier gaan we op zoek naar het geschikte model voor jouw voet. Hierbij kijken we niet alleen naar de lengte van de voet, maar ook naar de vorm en de breedte, waardoor je steevast met het juiste paar schoenen naar buiten gaat.

 

We bieden dan ook enkele gekende comfortmerken aan; gespecialiseerd in breedtematen, modellen voor steunzolen, goede pasvormen, soepele en stretchmaterialen voor de gevoelige punten en knobbels, eenvoudig aan en uit te doen (functioneel).. Denk maar aan Mephisto, Durea, Verhulst,Solidus, Solicare Soft (therapeutische zijlijn Solidus), Wolky, Hassia, Ara...

 

Bovendien hebben de gekende comfortmerken niet meer het 'stoffige imago' van vroeger. Ook zij verjongen door mee te gaan met de laatste trends en modetendsen.

 

Breng gerust een bezoek aan onze winkels,wij staan met de juiste raad en kennis voor jullie klaar.