Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Wist je dat... Wist je dat...

NIEUWS | 23-10-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wist je dat wij al bijna 30 jaar ervaring hebben? Bij ons is kennis doorgegeven van moeder op vader op dochter. En deze kennis houden we graag in ere.

Wist je dat wij makkelijke schoenen hebben voor moeilijke voeten? Steunzolen, knobbels, brede voeten... Niets heeft nog geheimen voor ons.

Wist je dat we hier zélf ook ervaring mee hebben? Ook wij als verkoopster/verkoper zijn niet perfect en moeten ook steunzolen dragen of hebben een bredere of smallere voet of ook last van die hallux valgus. Een ervaring die we graag met jullie delen door het juiste advies mee te geven.

Wist je dat wij verder denken dan onze winkel groot is? Een andere kleur, een maat niet meer op voorraad, nog iets breder dan we zelf al hebben staan... Wij denken graag met én voor jullie mee.

Wist je dat wij ook aan de voeten van jullie ouders of grootouders denken? Zijn zij minder mobiel en is het dus minder eenvoudig om met hen tot de winkel te komen? Geen probleem! We zoeken samen met jullie uit wat ze juist nodig hebben en geven jullie (zonder te betalen) enkele paren mee zodat er thuis (of in het rusthuis) rustig gepast kan worden. Vraag ernaar in onze winkels!

Wist je dat wij open staan voor al jullie vragen? Kom binnen, vraag het ons en wij staan met het juiste advies klaar of zoeken samen met jullie naar een oplossing.

Wist je dat je schoenen van Marrel niet moet voelen, maar dragen?