Bel ons:   03 313 99 33
Over ons

Een straf, gepassioneerd team… Dat is Schoenen Marrel!
Al 30 jaar lang kan je hier terecht voor de gepaste schoen bij elke gelegenheid.

Maak kennis met ons team

Een ervaren, gepassioneerd team … Dat is Schoenen Marrel!

Al 30 jaar lang kan je hier terecht voor de gepaste schoen bij elke gelegenheid. Het was destijds Els, de mama van Lisse, die de winkel in Sint-Lenaarts opstartte. Later stapte echtgenoot Marc mee in de zaak. Hierdoor werd dochter Lisse grootgebracht tussen de schoendozen, waardoor haar passie voor schoenen spelenderwijs groeide. Uiteindelijk stapte ook zij mee in het succesverhaal.

En daar geeft ze zich vandaag de dag nog steeds met veel plezier aan over, samen met haar vader Marc. Hun enthousiasme vertaalt zich bovendien naar een modieus en veelzijdig aanbod. Iets waarnaar ze voortdurend streven. Dat bereiken ze door regelmatig beurzen, showrooms en leveranciers te bezoeken, maar ook door de trends op de voet te volgen. Het resultaat? Een eigentijds en divers aanbod.

Zit de schoen die je zo leuk vindt toch niet helemaal zoals verwacht? Ook daar hebben ze bij Schoenen Marrel een oplossing voor! Want hun service gaat echt ver. Een hogere of lagere hak? Een kortere of langere velcro? Wat extra ruimte op een of ander knelpunt? Wij lossen het graag voor je op. Het onderhoudsadvies krijg je erbovenop. Dat is vanzelfsprekend!

Marc

Zaakvoerder

Lisse

Zaakvoerster

Sara

Verkoopster

Linda

Verkoopster

Nancy

Verkoopster

Ingrid

Verkoopster

Enkele leuke beelden vertalen 30 jaar schoenen Marrel