Bel ons:   03 313 99 33
Steunzolen

Bepaalde voetklachten kunnen ervoor zorgen dat je steunzolen moet dragen. Is dat bij jou het geval en heb je problemen om leuke schoenen te vinden? Dan staan wij voor je klaar! Wij hebben namelijk een ruim assortiment met trendy modellen die geschikt zijn om steunzolen in te dragen.

Schoenen voor steunzolen

Meer en meer mensen dragen tegenwoordig steunzolen. Dat heeft heel wat voordelen als je kampt met bepaalde voetklachten. Toch wordt het aanschaffen van een nieuw paar schoenen dan niet altijd even vrolijk onthaald. Gelukkig kan je bij schoenen Marrel terecht!

Wij zorgen er namelijk voor dat steunzolen jouw aankoop niet hinderen dankzij:

Geschikte schoenen

Ons personeel helpt je om de geschikte schoen te vinden waar jouw steunzool perfect in past. Een paar dat hoog genoeg is, breed genoeg is en waar je steunzool niet in knelt. Een schoen met een uitneembaar voetbed is hierbij dan ook de perfecte keuze.

Ruim & trendy assortiment

Ben je bang dat we alleen maar oubollige modellen aan je zullen voorschotelen? Nee hoor, geen paniek! We beschikken over een ruim assortiment dat helemaal afgestemd is op de nieuwste trends.

Selectie voor jong & oud, man & vrouw

Zelfs voor de allerkleinste voetjes hebben we comfortabele schoentjes waarin je steunzolen kan dragen. We beloven het: bij Schoenen Marrel vindt iedereen een gepast paar!

Aanbodsandalen

Steunzolen in sandalen, een no-go volgens jou? Het is nochtans helemaal geen probleem. Bij schoenen Marrel vind je namelijk sandalen waarin jij je steunzolen perfect kan dragen.