Bel ons:   03 313 99 33
Voetproblemen

Moeilijke voeten? Nee hoor, dat noemen wij bijzondere voeten. En voor elke bijzonderheid hebben wij een geschikte schoen in onze collectie. Bovendien werd ons team opgeleid om voor elk paar voeten een gepaste oplossing te vinden.

Schoenen voor voetproblemen

Heb je last van brede voeten, hamertenen, hallux valgus…? Kortom, heb jij bijzondere voeten? Dan ben je bij schoenen Marrel aan het juiste adres!

Onze oplossingen:

Schoenen met een orthopedisch voetbed
Heb jij al eens van schoenen met een voetvorm gehoord? Hierbij zorgt een orthopedisch voetbed voor een zorgvuldige ondersteuning en een perfecte pasvorm. Moet je veel lopen? Sta je urenlang op je benen? Heb je regelmatig last van pijnlijke voeten? In al deze gevallen kan je best kiezen voor een model met een orthopedisch voetbed. Ga je al op wolkjes lopen door het idee alleen al? Spring dan eens binnen in onze winkel, want ons team laat je met plezier het comfort van deze schoenen ontdekken.

Schoenen in verschillende breedtes
De juiste schoenmaat kiezen? Dat doe je niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte. Sommige voeten zijn namelijk heel wat breder dan die van anderen. Daarom bekijken wij ze in de lengte én in de breedte. Aan de hand hiervan bieden wij je passende modieuze schoenen aan. Heb je last van hallux valgus, een knobbel aan de zijkant van je dikke teen, of heb je hamertenen? Ook voor deze bijzonderheden hebben wij een gepast paar.

Schoenen voor kleine & grote voeten
Heb je een buitengewoon kleine schoenmaat? Of misschien net een maat groter dan de meest frequente schoenmaten? Wij doen ons best dat ook jij een knap nieuw paar schoenen aan de haak kan slaan!

Schoenen voor diabetici
Als diabetespatiënt mag je geen ernstige drukpunten in je schoenen ervaren. Daarom voorzien we in ons assortiment enkele soepele modellen waarmee je van geen enkel drukpunt last hebt.